JL Safety öppnar kontor i Göteborg

Dan Assarsson hälsar Sylvain Winge Pasquet välkommen. Foto: JL Safey

JL Safety startade för 17 år sedan i Skara och har sedan dess stöttat svensk industri med riskbedömningar och CE-märkning mot alla typer av företag, stora som små, och inom de flesta branscher. Tillväxtplanen är tydlig, och nu tas nästa steg i och med att företaget öppnar kontor i Göteborg. 

– Redan idag har vi kunder i södra och mellersta Sverige, men nu känns det naturligt att ta steget att etablera ett kontor i Göteborg. Dels för att komma närmare våra befintliga kunder, samtidigt som Göteborg och Västra Sverige är ett mycket expansivt område där många nya etableringar och investeringar sker, säger Stefan Gustafsson Ledell, vd på JL Safety och Cedoc. 

Som ett första steg har Sylvain Pasquet Winge rekryterats till kontoret i Göteborg, där ambitionen är att anställa ytterligare personer det närmsta året. 

 Jag har känt Sylvain under många år, och det är riktigt roligt att han vill vara med på vår resa. Sylvain kommer in med lång och bred erfarenhet kring maskinsäkerhet. Dessutom kommer han att hjälpa oss att sälja och bygga upp en marknad för CEDOC i Frankrike eftersom han har en anknytning dit och talar flytande franska, säger Dan Assarsson, Business Area Manager, JL Safety och Cedoc.