Nordic Coating Days – Nytt event för ytbehandlingsbranschen den 16–17 oktober

Föreningen Nordic Coating Association (NCA), tidigare Svensk Pulverlackteknisk Förening, bjuder nu in till tvådagarskonferensen Nordic Coating Days. Där kan du nätverka med kollegor, träffa spännande leverantörer och prata med kunder. Konferensen är fullmatad med föreläsningar, case studies, utställare och massor med mingeltillfällen.

Den första dagen ägnas åt hållbarhet och att skapa långsiktigt hållbara verksamheter. Under dag två ligger fokus på ledarskap och hur man skapar engagerade arbetsplatser. Löpande under konferensen kommer du även kunna besöka mässgolvet med ett 20-tal utställare.

I samband med konferensen kommer det även hållas årsmöte i föreningen. Samtliga deltagare bjuds dessutom in till en festlig galakväll för att fira namnbytet från SPF till NCA. 

Läs mer och anmäl dig till konferensen på nordiccoating.se

Nordic Coating Association är det nya namnet på den nordiska branschföreningen för företag som ytbehandlar industriellt. Under det nya namnet ryms såväl klassisk pulverlackning och våtlackering, som galvanisering och annan form av industriell ytbehandling. Utöver konferensen genomför föreningen studieresor, utbildningsaktiviteter och tillhandahåller information om nya lagar och regler. Syftet är att sprida kunskap om industriella ytbehandlingstekniker och vidareutveckla branschen. Föreningen grundades 1988 och har i dagsläget 130+ medlemmar i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Föreningen välkomnar alla som jobbar med industriell ytbehandling. Läs mer på hemsidan www.nordiccoating.se eller maila ordförande Stefan Hjort på stefan.hjort@nordiccoating.se

Artikeln publiceras i samarbete med Nordic Coating Association