Ny produktionschef på Metalcolour

Carl-Johan Ternström är ny produktionschef på Metalcolour. Foto: Metalcolour

Carl-Johan Ternström, eller ”Calle” som han föredrar att kallas, är ny produktionschef på Ronnebyföretaget Metalcolour. Han har bland annat en bakgrund inom vattenskärning, där han utvecklade nya maskiner, hjälpte kunder att beräkna investeringar och arbetade som projektledare.

– Jag hade inte hört talas om Metalcolour tidigare, men blev direkt intresserad när jag upptäckte mer om företaget, säger Calle Ternström.

Han började tjänsten den 9 oktober då han under två veckor kunde ta del av den avgående produktionschefen erfarenheter. Det han gillar mest hittills är att Metalcolour har en så specialiserad tillverkningsprocess och det ställs höga krav på kvalitet. Snabbt beslutsfattande, smidighet och mycket korta svarstider är andra fördelar som övertygar honom om att han kommer att trivas i sin nya roll.

– Metalcolour har en imponerande position, särskilt inom den marina sektorn, med tanke på företagets blygsamma storlek. Att vara en del av ett tajt team där varje medlem samarbetar och bidrar är den mest troliga förklaringen till detta, anser Calle Ternström.

Metalcolours vd Ingemar Forsberg är mycket nöjd med rekryteringen.

– Calle är en mycket sympatisk person och hans tekniska kompetens kommer att vara en stor tillgång för oss. Jag är övertygad om att han kommer att ta väl hand om vårt suveräna produktionsteam och hjälpa det att utvecklas vidare i framtiden. Vi är väldigt glada över att han valde att jobba med oss.