Ventherm och CoreCapital ingår partnerskap och fortsätter den globala tillväxtresan

Det danska företaget Ventherm A/S, som är ledande inom ytbehandlingsanläggningar särskilt för vindkraftsindustrin, har ingått ett nytt partnerskap med CoreCapital. Partnerskapet markerar början på en spännande resa för båda parter.

– Vi är otroligt glada över att CoreCapital har investerat i vårt företag. Deras erfarenhet och resurser kommer att hjälpa oss att utnyttja nya tillväxtmöjligheter, särskilt inom vindkraftsindustrin där behovet av avancerad och automatiserad ytbehandling blir allt större, säger Allan Hansen, vd för Ventherm.

Ventherm är kända för ett stort kunnande och en hög kvalitetsnivå och med CoreCapital som partner står Ventherm nu ännu bättre rustade för att ytterligare stärka sin position.

– Teamet hos Ventherm förblir detsamma, och med CoreCapital ombord kommer vi att arbeta för att nå ut med våra lösningar till ännu fler nöjda kunder, forsätter Allan.

CoreCapital investerar i sunda, danska företag med målet att skapa värde och tillväxt.

Teamet bakom fonden består av starka profiler med omfattande erfarenhet inom affärsutveckling, transaktioner och industri. De har särskilt fokus på den gröna energiövergången och stöder aktivt tillväxtresan.

– Vi är djupt imponerade av Ventherms extremt höga kundnöjdhet samt starka tekniska kompetensnivå och vi ser fram emot att stödja deras team i den fortsatta resan att leverera solida lösningar till sina kunder, säger John Agerholm, partner i CoreCapital och nu ordförande för styrelsen.