Ytskyddsdagarna flyttar till Stockholm

Foto: Eric Roxfelt

Ytskyddsdagarna 2024 kommer att genomföras 7­–8 februari på Kistamässan utanför Stockholm. Det är första gången på flera år som dagarna genomförs i Stockholmsområdet. 

– På grund av en stor efterfrågan från företag i Stockholmsregionen har vi valt att arrangera nästa års upplaga av Ytskyddsdagarna på Kistamässan. Konceptet kommer att vara detsamma som tidigare, med föreläsningar och ett centralt mässområde som stimulerar till nätverkande och affärer inom branschen, berättar Tommy Thörn, Ytskyddsakademien.

Precis som tidigare år kommer föredrag att presenteras i flera parallella sessioner. Ytskydd på betong och stål är dominerande ämnen, men även mer tillämpningsspecifika ämnen såsom underhåll av fastigheter samt vatten & avlopp kommer att finnas med i programmet. Arrangören Ytskyddsakademien tar gärna emot förslag på föredrag som kan vara intressanta för besökarna. För mer information, besök ytskydd.com.


Kostnadsfri VIP-Biljett!

Genom ett samarbete mellan Ytforum & Ytskyddsakademien erhåller alla läsare som inte besökt Ytskyddsdagarna tidigare en gratis VIP-biljett som ger gratis deltagande under en dag (Värde 2.750 :-). Kontakta Tommy Thörn, Ytskyddsakademien, för mer information & anmälan: tommy.thorn@ysa.email.