MacDermid förstärker organisationen 

Anne Eriksson Tang och Susanne Häggström. Foto: MacDermid Enthone

MacDermid Enthone har utökat sitt team med två nya medarbetare för att stärka olika delar av verksamheten. 

Anne Eriksson Tang, som tillträdde sin roll i november 2023, har rollen som ”Customer Service and Purchasing Coordinator” och arbetar med inköp, order, logistik och lager. Anna flyttade till Sverige från Danmark 2014 och har tidigare i sin karriär arbetat inom turistbranschen, bland annat på Ving och Scandic Hotels. Sedan 2018 har hon arbetat med kundservice och senare logistikplanering på Ideal of Sweden. En nedläggning av kontoret i Norrköping ledde till anställningen på MacDermid.

– Jag tar med mig gedigen erfarenhet inom kundbemötande och flerårig erfarenhet inom logistik och distribution i B2B-sektorn. Mitt danska modersmål kommer även till stor glädje för våra kunder och lager i Danmark, säger Anne Eriksson Tang.

Susanne Häggström började arbeta hos MacDermid i mars 2024 som laboratorieingenjör för att förstärka företagets analysservice och laboratoriefunktioner. Med en mångårig bakgrund inom ytbehandlingsbranschen på företag som Atotech och Enthone, blir Susanne ett starkt tillskott företagets laboratorieverksamhet. 

– Jag utbildade mig till analytisk kemist på Umeå universitet på 90-talet, och arbetade därefter som laborant och analyserade bland annat dricksvatten och avloppsvatten. Jag kom in i ytbehandlingsbranschen 2005 och har varit kvar sedan dess, senast som HSES-Q koordinator på Atotech. När det var dags för nästa steg hittade jag jobbet på laboratoriet hos MacDermid Enthone och där trivs jag nu väldigt bra, säger Susanne Häggström.