Smart, hållbar och omställbar industri på Elmia Produktionsmässor

Elmia Produktionsmässor 2022. Foto: Ytforum

Elmia Produktionsmässor genomförs den 14–17 maj 2024 och omfattar sex mässor som vänder sig till tillverkande industri. I år kommer tre huvudtema att genomsyra samtliga sex mässor: smart industri, hållbar industri och omställbar industri. De olika mässorna behandlar additiv tillverkning, automation, plåtbearbetning, verktygsmaskiner, plast- och gummiindustri samt svets- och fogningsteknik. Det kommer att finnas fyra branschunika scener samt Stora scenen som är övergripande för samtliga mässor. Exempel på en branschunik arena är Svetsscenen som arrangeras i samarbete med Svetskommissionen på Elmia Svets och Fogningsteknik. 

Efter den första mässdagen, den 14 maj, genomförs en branschkväll där både utställare och besökare ges ett extra tillfälle att nätverka under lättsamma former. Det kommer förutom mingelmiddag att erbjudas både föredrag och livemusik.

– På Elmia Produktionsmässor möter du morgondagens innovationer och trender inom tillverkande industri. Du får ta del av den senaste tekniken inom produktionsutrustning i drift. Elmia Produktionsmässor är Nordens största arena där branscher kopplas samman, synergier tydliggörs och affären är i fokus. Branschledande företag finns på plats med sina experter för att hjälpa dig att ta nästa steg, säger Bengt Johansson som är mässansvarig för Elmia Automation, Elmia Polymer och Elmia Svets och Fogningsteknik.