Nya sprutpistoler från Graco

Graco har presenterat ett nytt sortiment av sprutpistoler för industriella tillämpningar under namnet PerformAA där utvecklingsarbetet fokuserats på prestanda. De nya sprutpistolerna finns både för manuell och automatisk användning.

Det finns tre manuella sprutor varav två med air assist, Perform AA 15 och PerformAA 50 samt PerformAA Airless. Samtliga har hög överföringseffektivitet och sönderdelning. Materialspecifika lufthylsor ger hög kvalitet och de patronliknande komponenterna ger snabbt och enkelt underhåll.

Den automatiska sprutpistolen PerformAA Auto är utrustad med vinkelindikatorer och Graco inställningsverktyg (tillval) för exakt och repeterbar inställning av lufthylsan. Lufthylsorna är utformade för specifika material.

Pistolerna är gjorda för alla typer av material och oberoende av tillämpning finns en lämplig PerformAA-lufthylsa och ett PerformAA-sprutmunstycke. Varje lufthylsa är geometriskt utformad för att ge den bästa sönderdelningen och mindre tid för gissningar vid val, för sprutmålning av ett visst material.