HangOn är årets företagare i Gnosjö kommun

Håkan Törefors Hangon AB, Anna Engström kommundirektör, Lukas Törefors Hangon AB, Jakob Törefors Hangon AB, Petter Törefors Hangon AB, Markus Kauppinen oppositionsråd, Kristine Hästmark kommunalråd. Foto: Gnosjö Kommun

HangOn har blivit utsedda till Årets företagare i Gnosjö kommun. Det är organisationen Företagarna som årligen utser Årets företagare i varje kommun i länet. Priset tilldelas en företagare som visat prov på att vara extra kreativ och företagsam och som fungerar som en inspirationskälla och förebild för andra företagare, skriver Gnosjö Kommun på LinkedIn.

Motiveringen till beslutet löd: ”Med en ny generation i familjeföretaget har man fortsatt att utveckla bolaget på ett innovativt sätt. Man har skapat produktionslösningar som gör processen effektivare och mer lönsam för en hel bransch. Att också vara en attraktiv arbetsplats har skapat ett värdefullt team som sprider sig ut bland dotterbolagen. Bolaget har tidigare kammat hem pris inom tillväxt vilket är ett bevis på att företaget gör något riktigt bra.”