HangOn lanserar ny smart produkt

HangOn har nyligen lanserat Flexi-frame, en delbar ram för användning i lackeringsprocessen. Ramen är som många av HangOns produkter modulärt uppbyggd och erbjuds i flera olika varianter. Den är dessutom lätt att ta isär för att spara plats både vid transport och förvaring. 

I årtionden har HangOn arbetat med att hitta smarta lösningar för upphängning och maskering för att öka effektiviteten och lönsamheten inom lackeringsindustrin. Arbetet med att ständigt hitta nya lösningar har nu resulterat i Flexi-ramen.

– Med den här nya produkten är det enklare än någonsin att hänga på ram, säger Jakob Törefors, styrelseledamot för HangOn.

Med den flexibla designen och den stabila konstruktionen är Flexi-frame även lätt att använda med befintliga hängningssystem.

– Att hänga på standardramar kan vara enklare på ett sätt, eftersom vi idag har ett antal svetsade ramar i lager. Det är enkelt att köpa dem, och du behöver inte ens montera någonting. Men Flexi-ramen är, om möjligt, ännu enklare. Den tar mindre utrymme än en standardram och du behöver inte bestämma i förväg vilken kombination du vill ha, fortsätter Jakob.

Den industriella ytbehandlingsprocessen är ibland utmanande. Många gånger är hängning en fråga om lagringsutrymme, kostnader och flexibilitet. Det kräver smarta lösningar för att öka effektivitet på linen. Flexi-ramen ger enligt HangOn en möjlighet att spara upp till 75% inom transport och lagring.

– Vi minskar problemen med lagring både under transport och på plats, avslutar Jakob.

Även om det är möjligt att göra en anpassad lösning av produkten kan den delbara ramen användas med flera befintliga produkter ur HangOn:s sortiment. För mer information om produkten, klicka här.


Webbsänd live-demonstration

29:e juni klockan 10:00