Proton Technology satsar på Europa

Proton Technology stärker sin marknadsposition i Europa genom att ingå i ett strategiskt partnerskap med det tyska företaget InnCoa GmbH. Syftet är att bättre nå den europeiska industrin och då framförallt den tyska fordonsindustrin.

− Vi har redan idag nära samarbete med globala företag som Ikea, Scania och Volvo. Partnerskapet är ett strategiskt steg mot att närma sig den europeiska fordonsindustrin. InnCoa är en perfekt partner för oss, med expertis inom korrosion och en bred kunskap om den europeiska marknaden, säger Stefan Gustafsson Ledell, vd Proton Technology.

Det här betyder att Proton Technology nu breddar och expanderar sina tjänster för korrosionsprovning, mot exempelvis VW PV1210 och andra cykliska fukttester, som nya VDA 233–102. Proton Technology strävar efter att bli en global partner inom ytteknik, där det tyska partnerskapet kommer att stärka både nya och befintliga kunder. InnCoa GmbH, utanför Munchen, fokuserar på yt- och materialteknik, men är framförallt specialiserade på korrosion. InnCoa GmbH arbetar med kunder som Audi, BMW och Siemens.