Elmia Subcontractor flyttas fram till 2021

Med anledning av Covid-19 pandemin och dess påverkan för allmänna sammankomster kommer tillverkningsindustrin främsta arena, Elmia Subcontractor, inte att kunna genomföras som planerat i november 2020.

Beslutet har fattats efter noga övervägande och i samråd med utställare och samarbetspartners.

– Vi befinner oss i en mycket svåranalyserad situation och rådande läge ger oss tyvärr inte några andra alternativ än att fortsätta fokusera på att ställa om. Vi har försökt hålla kvar genomförandedatumen så länge som möjligt men stora fackmässor kräver lång framförhållning, vilket innebär att vi nu tvingas ta beslutet att Elmia Subcontractor 2020 inte kommer kunna genomföras, säger Lotta Frenssen, VD, Elmia AB.

– Vi vet hur viktig mässan är och det är många som uttryckt att årets Elmia Subcontractor skulle blivit den viktigaste någonsin, därför känns det extra tråkigt att inte kunna genomföra årets mässa som planerat. säger Helena Åhs, Mässansvarig för Elmia Subcontractor.

Projektteamet jobbar nu intensivt för att erbjuda ett alternativt deltagande för att även i år kunna skapa förutsättningar för nya kontakter och affärer, och återkommer inom kort med mer information.

Nästa års Elmia Subcontractor kommer att genomföras 9-12 november 2021.