Högt bokningstryck på Scandinavian Coating

Intresset för nästa upplaga av Scandinavian Coating är stort. Många företag har redan bokat sin plats på nordens enda renodlade mässa för ytbehandling 20–21 mars i Øksnehallen, Köpenhamn. Scandinavian Coating är ett unikt samarbete mellan de nordiska branschorganisationerna för ytbehandling: MAB i Danmark, SPF i Sverige och NPLF i Norge.

Mässan med cirka 80 utställande företag visar marknadens senaste produktnyheter och alla sorters utrustning och tjänster för ytbehandling av trä, plast och metall. Förutom den viktiga utställningen erbjuder Scandinavian Coating ett uppskattat tvådagars konferensprogram med lärorika och intressanta seminarier som speglar den senaste utvecklingen i branschen. Ambitionen är att göra programmet ännu bättre och mer internationellt på kommande mässa. På kvällen den 20 mars genomförs branschens ”Get Together” party med mat och dryck, trevligt umgänge och underhållning.

Scandinavian Coating vänder sig till konstruktörer, ytbehandlare, tekniker och inköpare i hela Norden. 2017 hade mässan besökare från 15 länder.

75% av utställningen är redan bokad. De lediga ytorna är gråmarkerade. För mer information kontakta Björn Lindforss, bjorn.lindforss@bramassor.se 072-309 04 48.