Midroc utses till Sveriges bästa arbetsgivare

Sedan 2015 har Midroc klättrat på listan över Sveriges Bästa Arbetsgivare. 2019 togs förstaplatsen för första gången och nu, för andra året i rad utses Midroc återigen till Sveriges Bästa Arbetsgivare.

Foto: Adam Jernberg

Undersökningen Sveriges Bästa Arbetsgivare genomförs på uppdrag av employer branding-företaget Universum. I undersökningen besvaras frågor om bland annat ledarskap, arbetsmiljö och möjligheter till utveckling av företagens egna medarbetare, företagen rankas sedan på listan efter resultatet.

– Sveriges Bästa Arbetsgivare är en undersökning som besvaras av de egna medarbetarna, det gör oss på Midroc enormt stolta att inte bara fått utmärkelsen ett utan två år i rad. Det är på grund av att vi har Sveriges bästa medarbetare som vi tillsammans skapar Sveriges bästa arbetsplats. Sedan 2008 har vi systematiskt arbetat med den interna kulturen, som är oerhört viktig för oss. Som stöd har vi dragit kraft ur vår gemensamma ledningsplattform som togs fram för att skapa trygghet och gemenskap, säger Roger Wikström, koncernchef på Midroc.