Bra respons från industrin inför PaintExpo 2022

PaintExpo 2018.

Förberedelserna är i full gång för nästa upplaga av PaintExpo, världens ledande mässa för industriell lackering, som ställdes in förra året på grund av coronapandemin. Leipziger Messe, som tog över PaintExpo från FairFair GmbH den 1 december 2020, planerar PaintExpo som en fysisk mässa i Karlsruhe 26–29 april 2022. Registreringen för utställare är öppen och har fått en stor respons från branschen.

År 2018 befäste PaintExpo sin position som världens ledande mässa för industriell lackeringsteknik med 537 utställare från 29 länder och 11 790 besökare från 88 länder. En av tre utställare kom från utlandet. Återigen kommer PaintExpo att erbjuda en global mässa för lackeringsindustrin 26–29 april 2022: 

– Vid nästa års PaintExpo kommer branschens företrädare att presentera sig tillsammans med många marknads- och teknikledande företag i tre utställningshallar för att utbyta information om de senaste tillämpningarna, framtida teknologier och trender inom området industriell lackering. Det kommer att täcka hela utbudet av internationella produkter och tjänster i värdekedjan. PaintExpo fungerar som trendbarometer för besökare både från Tyskland och från utlandet – och är därmed återigen ett måste-evenemang för branschen, säger Markus Geisenberger, vd för Leipziger Messe.

PaintExpo 2018.

Registreringen för PaintExpo 2022 är nu öppen. Ivonne Simons, PaintExpos nyutnämnda projektledare som har arbetat för Leipziger Messe i mer än 20 år och har hanterat flera B2B-mässor som liknar PaintExpo, berättar mer:

– Vi är glada över intresset från våra utställare. Vi kunde välkomna de första 100 företagen som utställare strax efter att registreringen öppnades. Branschen är angelägen om att träffas igen.

Företag som vill ställa ut på PaintExpo 2022 kan fortfarande dra nytta av ”Early bird”-priser fram till slutet av juni 2021. Registreringsblanketter för utställare kan laddas ner från PaintExpos webbplats. Deadline för bokning är 30 november 2021.

Mer information om PaintExpo 2022 finns på www.paintexpo.de/en.