Scandinavian Coating växer så det knakar

För femte gången, och för tredje gången i Danmark, arrangeras våren 2019 Scandinavian Coating, Nordens ledande mässa inom ytbehandling. Den 20–21 mars 2019 träffas Nordens professionella inom ytbehandling i Øksnehallen mitt i centrala Köpenhamn för att göra affärer och utbyta erfarenheter. 2011 gick startskottet för Scandinavian Coating som sedan dess har utvecklats till den självklara mötespunkt som mässan är idag för såväl leverantörer som utförare av ytbehandling i alla led.

REKORDBOKNING
Med knappt ett år kvar till startskottet för femte editionen av Scandinavian Coating ser det bättre ut än någonsin med en monterbokning på rekordnivå. Mer än halva hallen är redan uppbokad och fler och fler företag ansluter varje dag vilket fastställer att Scandinavian Coating är branschens främsta mötesplats för alla professionella inom ytbehandling i Norden. Förfrågningar kommer in från både de som varit med tidigare och helt nya aktörer. Vi har också märkt ett stort internationellt intresse för Scandinavian Coating. Det innebär att om man vill ha en specifik placering av sin monter eller har särskilda önskemål om mått, takhöjd med mera bör man kontakta oss snarast för att vi ska kunna tillgodose önskemålen.

– Vi är mycket glada över den utveckling som mässan har tagit. Branschen behöver en samlingspunkt och det är precis vad Scandinavian Coating erbjuder. Mässan har blivit det internationella forum som hela tiden har varit målsättningen, med utställare och besökare från 18 länder, säger Björn Delin, VD BraMässor Sverige AB som organiserar evenemanget tillsammans med Skandinaviens ledande branschorganisationer inom lackering och ytbehandling.

KONFERENS AV VÄRLDSKLASS
Förutom mässan bjuds även besökarna på kostnadsfria seminarier där allt från den senaste forskningen till de hetaste trenderna på marknaden  visas upp och diskuteras. Scandinavian Coating är inte bara en mötespunkt utan även den ledande informationsförmedlaren inom den skandinaviska ytbehandlingsindustrin.

I HJÄRTAT AV KÖPENHAMN
Ett par steg från Köpenhamns Centralstation och 20 minuter med tåg från Kastrup är Scandinavian Coating perfekt placerad i Øksnehallen, mitt i hjärtat av det livliga Köpenhamn. I samband med mässan arrangeras också den mycket populära branschfesten ”Get Together”. Ett tillfälle där utställare och besökare får möjlighet att mingla och umgås på kvällen utanför mässhallen.

– Vi är övertygade om att mässan nästa år i Köpenhamn kommer att bli en succé med massor av utställare och besökare från hela branschen. Förutom mässan och en konferens i världsklass, lockar även Köpenhamn i sig till sig många besökare, avslutar Björn Delin.